notary public
notary
national notary directoryDirectory
notary associations
notary public
nationwide notary directory
notary directory
find notary public
local notary publicnotarynotary directory
notary directorynotary public directorynotary
Search notary public
search notary public by zip code
notarynotary

Notary Here and There (((*_*)))
Counties served:
Visit Website
 
Notary Here and There (((*_*)))
Pamela Rodriguez

Please Telephone for Address Information!
Bellflower CA 90706
(562) 866-2736

 Send Email
  Visit Website
Fax: (562) 867-2624


Mobile Notary, Certified Signing Agent and Licensed Real Estate Agent!

Located in "Sunny" Southern California, I am a Notary Public that will travel to Your location (home, work, school, library, restaurant, hospital . . .)!

Prompt, Courteous Service!

Commissioned, Bonded and Insured!

Member of:

The National Notary Association, NNA Association of Signing Agents, the Signing Registry, Golden State Notary, Go Mobile Notary, 123 Notary.com.

Commonly Asked Questions:-

(1).  What is a Notary Public?

Answer:  A Notary Public or Notary is a Public Official.  In the state of  California, a Notary Public is commissioned by the Secretary of State.

California's current Secretary of State is Bruce McPherson,

(2).  What is required to be commissioned in the state of California?

Answer:  In order to be commissioned in the state of California, a person must be a California resident, be a minimum of 18 years old, must read, speak and understand English, successfully complete a Secretary of State approved six (6) hour course-of-study, take and pass a state-approved written examination and pass a background check (including being fingerprinted).

          A Notary Public must also take an Oath and be Bonded! 

(3). What is a "Mobile" Notary?

Answer: A "Mobile" Notary, is a Notary Public who travels to and from a customer's or client's location. 

(4).  What are the duties of a Notary Public?

Answer:  A Notary Public is to act as an impartial witness in the signature of documents and the administering of affirmations       and/or oaths.  He or she is not responsible for the accuracy of a document.   

(5).  Can a Notary Public give legal advice?

Answer:  No!  It is illegal for a Notary Public to give legal advice and/or legal assistance!  

(6).  What Agencies can be contacted for legal advice?

For legal advice you may contact : The State Bar of California:

calbar.ca.gov  

1-800-843-9053 (Toll free within CA) Or 1-415-538-2250 (Outside of CA)

Low-Income persons may also Contact these Legal-Aid and Social Services Organizations:

www.lawhelpcalifornia.org

211 (Los Angeles County Helpline)

1-800-548-6047 (Los Angeles County Year-Round Shelter) 

(7).  Can a Notary Public notarize an incomplete document or a document which has blank spaces?

Answer:  No!  A Notary Public cannot notarize a document  which is incomplete or has blank spaces.

(8).  Can a Notary Public prepare, draft and/or complete a client's document?

Answer:  No!  It is illegal for a Notary Public to prepare, draft an/or complete a client's document!  The notary can only complete the notarial section of a document. 

(9).  Must the signer physically appear before the Notary Public?

Answer: Yes!  In order to have a document notarized:

[a].  The signer must be "physically" present.

[b].  The signer must have a "sound" mind.

[c].  The signer must "knowingly" want to have a notarization.

[d].  The signer must "willfully" want to participate in the notarization.

CALL (562) 866-2736


PAMELA L. RODRIGUEZ, NOTARY HERE AND THERE! BELLFLOWER MOBILE NOTARY PUBLIC. PROMPT! COURTEOUS SERVICE! SERVICING LOS ANGELES AND ORANGE COUNTIES!

Cities served:
Select a city
 
 RSS Feeds  |  Articles  |  Jobs  |  Leads
SiteMap  | MembersFAQ | Member Directory  | Success Stories  | Press Releases
Copyright © 2008. “FDPInc.net”. All rights reserved.

...